Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy

Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy

Επισκευή μητρικής Samsung Galaxy

Το κόστος επισκευής είναι ανάλογο με τη συσκευή και υπάρχει δημοσιευμένο στους τιμοκαταλόγους της ιστοσελίδας μας.

Η επισκευής της μητρικής πλακέτας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης εξαρτάται από το μέγεθος της ζημίας. Τυπικά εκτιμούμε το χρόνο επισκευής μεταξύ 2 και 7 εργάσιμων ημερών.
Στατιστικά δεν ξεπερνούμε τις 2 έως 3 ημέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard.

Οι επισκευές μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 3 μηνών. Παρέχουμε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εγγύησης στην αγορά!

Είμαστε No1 με αποδέιξεις!
Συνοδεύουμε τις επισκευές μας με ένα σύνολο παροχών για μια ολοκληρωμένη εμπειρίας εξυπηρέτησης!

  • Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.
  • Δωρεάν συσκευή αντικαταστασης για επισκευές κινητών τηλεφώνων που ξεπερνούν τις 48 ώρες.
  • έως 50% έκπτωση σε περισσότερες της μίας επισκευές στην ίδια συσκευή.
  • 20% έκπτωση στην αξία της υπηρεσίας για επισκευές σε περισσότερες της μίας συσκευές στην ίδια παράδοση.
  • Εβδομαδιαίες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων για τους πελάτες μας.
  • 20% έκπτωση σε θήκες, προστασία οθόνης και άλλα επιλεγμένα αξεσουάρ στην παραλαβή της επισκευασμένης συσκευής σας.

Άμεση Υποστήριξη

live_chat

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Τι είναι η μητρική πλακέτα

Η μητρική πλακέτα έιναι η «μητέρα» όλων των μερών της συσκευής σας.
Όλα τα εξαρτήματα της συσκευής (οθόνη, κάμερες, πλήκτρα κ.α.) συνδέονται με τη μητρική πλακέτα και τον επεξεργαστή (CPU). Η μητρική πλακέτα περιλαμβάνει εκατοντάδες υλικά (components), κυκλώματα (circuits) και ολοκληρωμένα (IC). Το καθένα από τα παραπάνω είναι απαραίτητο για μία ή περισσότερες λειτουργίες της συσκευής.

Επισκευή ηλεκτρονικής βλάβης

Πως επισκευάζουμε τις βλάβες μητρικής πλακέτας

Η επισκευή της μητρικής πλακέτας είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία με το δυσκολότερο μέρος αυτής είναι η διάγνωση. Για τη σωστή διάγνωση και αποκατάσταση βλαβών μητρικής πλακέτας, απαιτούνται εργαλέια υψηλής ακρίβειας όπως πολύμετρα, μικροσκόπια, αλλά και σύγχρονος εξοπλισμός όπως programmers, θερμικές κάμερες, CNC cutters και BGA stations.

Στο re|store ειδικευόμαστε στις επισκευές μητρικής πλακέτας. Διαθέτουμε εργαστήρια με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και τους πιο καταρτισμένους ηλεκτρονικούς πανευρωπαϊκά, εξασφαλίζοντας ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 90%.

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

Επισκευή μητρικής πλακέτας samsung

Χρόνος και κόστος επισκευής μητρικής πλακέτας

Η επισκευής της μητρικής πλακέτας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης εξαρτάται από το μέγεθος της ζημίας. Τυπικά εκτιμούμε το χρόνο επισκευής μεταξύ 2 και 7 εργάσιμων ημερών. Στατιστικά δεν ξεπερνούμε τις 2 έως 3 ημέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Το κόστος επισκευής είναι ανάλογο με τη συσκευή και υπάρχει δημοσιευμένο στους τιμοκαταλόγους της ιστοσελίδας μας. Ο πελάτης θα πρέπει να προσυμφωνήσει με τον εκτιμώμενο χρόνο και κόστος πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία επισκευής.
Σε περίπτωση που η προσπάθεια επισκευής είναι ανεπιτυχής ο πελάτης χρεώνεται μόνο με το ελάχιστο κόστος διάγνωσης, ίσο με 12 ευρώ πλέον ΦΠΑ (14,90€ με ΦΠΑ). Το παραπάνω κόστος αφορά το χρόνο και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην προσπάθεια επισκευής.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων βλαβών μητρικής πλακέτας, η συσκευή είναι μη λειτουργική και συνεπώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να εγγυηθούμε, τη λειτουργικότητα των περιφερειακών εξαρτημάτων της συσκευής όπως η οθόνη, οι κάμερες, τα πλήκτρα κ.α. Ο έλεγχος των περιφερειακών εξαρτημάτων της συσκευής, έπεται της επισκευής μητρικής πλακέτας.

Ανάκτηση δεδομένων από μητρική πλακέτα

Οι παράγοντες που ωθούν τους πελάτες μας στην επισκευή μητρικής πλακέτας είναι δύο. Ο ένας είναι ότι συμφέρει οικονομικά σε σχέση με την αντικατάστασή της και τον αναλύσαμε παραπάνω. Ο δεύτερος αλλά και σημαντικότερος είναι η ανάκτηση των δεδομένων που βρίσκονται αποθηκευμένα στη μνήμη της μητρικής πλακέτας. Για την ανάκτηση δεδομένων απο τη δική σας ελαττωματική μητρική πλακέτα, επικοινωνήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας!

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Πετυχαίνει πάντα η επισκευή;

Στο re|store έχουμε τη δυνατότητα να απαντήσουμε θετικά σε αυτή την ερώτηση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η αποκατάσταση των βλαβών απαιτεί πολύ υψηλό κόστος. Ας το εξηγήσουμε. Οι σύγχρονες μητρικές πλακέτες είναι πολλαπλών επιπέδων (multilayer). Σε περίπτωση που η βλάβη παρουσιάζετε μεταξύ αυτών των επιπέδων (στρώσεων), είναι αδύνατο να επέμβουμε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια νέα μητρική πλακέτα και να μεταφέρουμε σε αυτή τα βασικά ολοκληρωμένα κυκλώματα της ελαττωματικής. Αυτή είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιούμε όταν ο σκοπός είναι η επισκευή ανεξαρτήτως κόστους. Και ένας τέτοιος σκοπός είναι είναι η ανάκτηση δεδομένων.

Samsung galaxy board microsoldering

Όταν η επισκευή πρέπει να είναι οικονομικά συμφέρουσα, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις όπου κρίνουμε τις μητρικές πλακέτες «μη επισκευάσιμες». Σε αυτές τις περιπτώσεις, εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 20 ευρώ πλέον ΦΠΑ που αφορά το χρόνο αλλά και τα υλικά που αναλώθηκαν κατά την απόπειρα επισκευής.

Προσοχή! Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή σας για επισκευή μητρικής πλακέτας. Μην εμπιστεύεστε γρήγορες λύσεις και ανορθόδοξους τρόπους επισκευής που σας προτείνουν, καθώς τις περισσότερες φορές θα καταλήξετε με μια αναξιόπιστη επισκευή. Συχνά καλούμαστε να επισκευάσουμε πλακέτες στις οποίες έχει γίνει ήδη προσπάθεια επισκευής με λάθος τρόπο και η βλάβη που έχει προκληθεί είναι ανεπανόρθωτη.

Εγγύηση επισκευής μητρικής πλακέτας

Εγγυόμαστε, γραπτώς, για 3 μήνες τις επισκευές μας με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εγγύησης στην αγορά!

Εάν προκύψει η ίδια βλάβη εντός 3 μηνών, γίνεται προσπάθεια επανάληψης της επισκευής. Σε περίπτωση επιτυχούς επανεπισκευής συνεχίζεται η ισχύς της εγγύησης από την πρώτη επισκευή. Σε περίπτωση μη επιτυχημένης επανεπισκευής, γίνεται επιστροφή χρηματικού ποσού ίσου με τη χρέωση της αρχικής επισκευής πλην του ποσού των 20 ευρώ που αντιστοιχεί στην ελάχιστη χρέωση διάγνωσης και ελέγχου.

Εάν προκύψει νέα βλάβη εντός 3 μηνών, που δεν σχετίζεται με την αρχική, δίνεται έκπτωση επισκευής, συναρτώμενη του αρχικού κόστους επισκευής.

Η εγγύηση επισκευής πλακέτας καλύπτει αποκλειστικά την βλάβη της μητρικής πλακέτας. Άλλα περιφερειακά ανταλλακτικά που τυχόν αντικαταστήθηκαν στη συσκευή παράλληλα με την επισκευή πλακέτας, καλύπτονται από ξεχωριστή εγγύηση.

Η όποια εγγύηση δεν καλύπτει σπασμένα ή ραγισμένα εξαρτήματα και βλάβες που προήλθαν από κρούση, επαφή με υγρό, ή φυσική φθορά της συσκευής. Το αναγνωριστικό της εγγύησης μας (δηλ. το αυτοκόλλητο εγγύησης) θα πρέπει να είναι άθικτο και αμετάβλητο πάνω στην συσκευή σας, για να είναι έγκυρη η εγγύηση.

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!