Ζητήστε μας να σας καλέσουμε και ένας τεχνικός θα είναι σύντομα δίπλα σαςΓνήσια και ποιοτικά ανταλλακτικά

Χρησιμοποιούμε γνήσια και Grade A+ (ποιότητα Α+) ανταλλακτικά και εγγυόμαστε με δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση δυσλειτουργίας.


Επισκευή μητρικής πλακέτας

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να αλλάξετε μητρική πλακέτα. Μπορούμε να την επισκευάσουμε με τον καλύτερο εργαστηριακό εξοπλισμό και με γραπτή εγγύηση.

Πανελλαδική κάλυψη

Προσφέρουμε το μεγαλύτερο μέρος των επισκευών μας σε πελάτες που ζουν οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω courier και με περισσότερα από 300 σημεία παραλαβής. Νέα υπηρεσία αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα...

Εγγυημένα και οικονομικά!

Δείτε τον τιμοκατάλογο.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε...

Πληροφορίες επισκευών και τιμοκαταλόγους

Αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών επισκευής ανά συσκευή αλλά και πλήρης τιμοκαταλόγους για να μην βρίσκεστε προ εκπλήξεων.

Απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας

Απαντάμε στα πιο συχνά σας ερωτήματα και κάνουμε την ιστοσελίδα μας τον καλύτερο οδηγό σας στην εμπειρία χρήσης της συσκευής σας.

Χρήσιμα αρχεία και λήψεις

Οδηγοί χρήσης (manuals), λογισμικά και εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων Android για κάθε συσκευή είναι μερικά από τα διαθέσιμα αρχεία προς λήψη.

Όλα τα αξεσουάρ

Πλήρης γκάμα αξεσουάρ όπως φορτιστές, μπαταρίες και άλλα, μπορούν να βρεθούν στην πόρτα σας με ένα κλικ. και φυσικά...

Την καλύτερη ζωντανή υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας πριν και μετά την επισκευή της συσκευής σας! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με live chat και email, ή ζητήστε μας να σας καλέσουμε και ένας τεχνικός μας θα βρίσκεται άμεσα στην άκρη της τηλεφωνικής σας γραμμής.

 

Μιληστε αμεσα με εναν τεχνικo