Επισκευή υγρασίας Samsung Galaxy A50 2019

Επισκευη υγρασιας A50 2019

Άμεση υποστήριξη

chat-supportphone-support-iconemail-support-iconfind-us-icon

[ic_do_testimonials all_url=’http://www.samservicenow.gr/testimonials/”]

Έχετε το Galaxy A50 2019 και έχει έρθει σε επαφή με υγρό στοιχείο; Η υγρασία αποτελεί την πιο ύπουλη πηγή κινδύνου για τη συσκευή σας. Ακόμη κι αν φαίνεται να μην έχει πάθει τίποτα, σας συστήνουμε να το φέρετε σε ένα από τα καταστήματά μας για να μην σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν βρεγμένες συσκευές καθημερινά με εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας! Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας την ίδια ημέρα που βράχηκε, η πιθανότητα να το επισκευάσουμε είναι μεγαλύτερη από 90%!

Εάν δεν μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας άμεσα μετά το ατύχημα, ακολουθήστε άμεσα τις παρακάτω οδηγίες:

 • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και κρατήστε την κλειστή. Αν η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, αφαιρέστε την.
 • Κρατήστε τη συσκευή σας σε αντίθετη φορά από την κατεύθυνση των υγρών για να αποτραπεί η εισχώρηση σε βαθύτερα σημεία.
 • Τυλίξτε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 • Αποφύγετε τη χρήση πηγών θερμότητας όπως στεγνωτήρες μαλλιών ή καλοριφέρ για να αποφύγετε την εξάπλωση της υγρασίας μέσω των υδρατμών και την υπερθέρμανση της συσκευής που μπορεί να της προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία.

Αφού έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα άμεσης αντίδρασης, η επιτυχία της επισκευής εξαρτάται κυρίως από την ταχύτητα αντιμετώπισης της βλάβης. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας. Οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν άμεση προτεραιότητα, θα ανοίξουν τη συσκευή σας και θα αφαιρέσουν τα υγρά και τα υπολείμματα κάνοντας χρήση εξειδικευμένου επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Στο re|store παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε βλάβες από υγρασία. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των τεχνικών μας στην αντιμετώπιση βλαβών μητρικής πλακέτας είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

spacer

Επισκευή υγρασίας A50 2019

Τιμή: 40€ (49,60 με ΦΠΑ)
Δόσεις: 2 x 28,52€ (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1-7 ημέρες
Εγγύηση: 90 ημέρες

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη υγρασίας

Στα καταστήματα re-store, σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής βρεγμένων κινητών, όπως και άλλων συσκευών (tablet, laptop κ.α). Έχουμε αναλάβει πολυάριθμες επισκευές βλαβών από υγρασία και βλαβών μητρικής πλακέτας με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Διαθέτουμε τον απαιτούμενο εξοπλισμό αλλά και την τεχνογνωσία με αναλυτικά σχεδιαγράμματα των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση ακόμη και στις δύσκολες βλάβες.

Σε αρκετές περιπτώσεις η διαδικασία διάγνωσης, επισκευής και δοκιμών είναι επίπονη και χρονοβόρα. Ουσιαστικά η επισκευή βρεγμένης συσκευής καταλήγει συχνά να είναι μια πολύπλοκη και απαιτητική επισκευή μητρικής πλακέτας. Συνεπώς, ζητούμε από εσάς τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την πιθανότητα επιτυχημένης επισκευής. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω ενημερωτικό κείμενο πληροφοριών και όρων, για την αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης.

Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα εξαρτήματα της συσκευής σας. Η βλάβη προκαλείται από 2 αιτίες. α) την αγωγιμότητα του υγρού στοιχείου που έρχεται σε επαφή με το κύκλωμα τροφοδοσίας ρεύματος της συσκευής, προκαλώντας βραχυκυκλώματα, και β) την χημική αντίδραση μεταξύ του υγρού στοιχείου και των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής που ονομάζεται οξείδωση. Η οξείδωση εξαπλώνεται με ταχύ ρυθμό και προσβάλει πρόσθετα σημεία της μητρικής πλακέτας προκαλώντας περαιτέρω βραχυκυκλώματα και αλλοιώσεις στα υλικά και στα εξαρτήματα της συσκευής. Δεδομένων των παραπάνω, οι βλάβες της συσκευής μπορεί να αυξηθούν από την στιγμή που την παραδίδετε στο κατάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού της υγρασίας, ή ακόμη και πριν την έναρξη αυτής.

Διαδικασία επισκευής βρεγμένης συσκευής

Η βλάβη από υγρασία ακυρώνει την εγγύηση του κατασκευαστή της συσκευής και επομένως μας απαλλάσσει από κάθε περιορισμό επισκευαστικής διαδικασίας. Ακολούθως, παραθέτουμε όλες τις ενέργειες που ακολουθούμε ως την τελική επισκευή.

 1. Αποσύνδεση της μητρικής πλακέτας από το πλαίσιο της συσκευής και αποσύνδεσή της από όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα.
 2. Χημικός καθαρισμός μητρικής πλακέτας με υπερήχους σε ειδικό εξοπλισμό, για την αφαίρεση της απομένουσας υγρασίας, των αλάτων και των οξειδώσεων.
 3. Αφαίρεση καλυμμάτων πλακέτας για ενισχυμένο χημικό καθαρισμό (στις περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο) και επανασυγκόλλησή τους ή αντικατάστασής τους με άλλα καλύμματα ή μονωτικά υλικά.
 4. Καθαρισμός περιφερειακών εξαρτημάτων, όπου αυτό είναι εφικτό.
 5. Έλεγχος κατάστασης μητρικής πλακέτας με χρήση ισχυρού μικροσκοπίου και δοκιμές εκκίνησης της λειτουργίας της με παράλληλους ελέγχους πιθανών υπερθερμάνσεων ή άλλων βλαβών.
 6. Έλεγχος καλής λειτουργίας περιφερειακών εξαρτημάτων.

Τα στάδια ενεργειών (1) έως (6) έχουν συγκεκριμένο κόστος, ίσο με 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ, το οποίο οφείλετε να αποδεχθείτε εκ” των προτέρων, κατά την διαδικασία παράδοσης της συσκευής στο εκάστοτε κατάστημά μας. Συνεπώς οι τεχνικοί μας δεν διακόπτουν τις παραπάνω αυτές ενέργειες, ώστε να σας ανακοινώσουν το κόστος και να ζητήσουν τη συναίνεσή σας για την πραγματοποίησή τους.

Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών και μετά από εξαντλητικές δοκιμές, δεν διαπιστωθούν περαιτέρω βλάβες, σας παραδίδουμε την συσκευή με το προσυμφωνημένο κόστος. Σε αντίθετη περίπτωση, σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το επιπλέον κόστος επισκευής βλαβών μητρικής πλακέτας ή/και περιφερειακών εξαρτημάτων, ώστε να εγκρίνετε την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής. Το ποσοστό ακρίβειας της διάγνωσης των βλαβών και των πρόσθετων επισκευών που απαιτούνται για την επαναφορά της συσκευής σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, εξαρτάται από την παρούσα -σε εκείνη τη χρονική στιγμή – λειτουργική κατάσταση της μητρικής πλακέτας. Παρά την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, η όποια διάγνωση/εκτίμηση του τεχνικού προσωπικού δεν είναι δεσμευτική.

Εάν προκύψουν βλάβες που δεν επισκευάζονται, χρεώνεστε μόνο το ελάχιστο κόστος ελέγχου και διάγνωσης που έχει προσυμφωνηθεί και ισούται με 20 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Δεν χρεώνεστε τον χημικό καθαρισμό και τυχόν άλλες εργασίες επισκευής επιμέρους βλαβών (επιτυχημένες ή μη). Εάν κατά την απόπειρα επισκευής χρησιμοποιήθηκαν καινούρια ανταλλακτικά, οι τεχνικοί θα τα αντικαταστήσουν και θα σας παραδώσουν την συσκευή με τα παλαιά ανταλλακτικά, εφόσον αυτά είναι ανακτήσιμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζουμε την πιθανότητα αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας με καινούρια ή μεταχειρισμένη και εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη,σας ενημερώνουμε για το κόστος της.

Όταν υπάρχουν βλάβες μητρικής πλακέτας, απαιτούνται δύσκολες και αρκετά χρονοβόρες διαδικασίες με εξειδικευμένα διαγνωστικά λογισμικά, εργαλεία, μικροσκόπια, και ειδικό σταθμό συγκόλλησης. Επίσης, γίνονται από πολύωρες έως ολιγοήμερες δοκιμές. Συνεπώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε εκ” των προτέρων τον ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης της επισκευής. Ζητούμε από εσάς τον απαιτούμενο χρόνο, την κατανόηση και την υπομονή σας έως την ολοκλήρωση της επισκευής. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω επιθυμείτε να διακόψουμε την διαδικασία επισκευής και να παραλάβετε τη συσκευή σας, ανεπισκεύαστη, και στην κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή, θα χρεωθείτε μόνο με το προσυμφωνημένο κόστος του χημικού καθαρισμού, ίσο με 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Εγγύηση επισκευών

Εγγύηση καλής λειτουργίας δίνεται μόνο για τα περιφερειακά εξαρτήματα, που χρειάστηκε να αντικατασταθούν. Η εκάστοτε διάρκεια αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας για όλα τα ανταλλακτικά αλλά και στο δελτίο επιτυχούς επισκευής που παραλαμβάνετε μαζί με την συσκευή σας. Η χρονική διάρκεια της εγγύησης μετράται από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επισκευής και όχι από την ημερομηνία που παραλάβατε τη συσκευή από το κατάστημά μας. Δεν δίνεται καμία εγγύηση για τη λειτουργία των υπολοίπων (μη αντικαθισθέντων) ανταλλακτικών. Σας ενημερώνουμε δε ότι, δεν υπάρχει ασφαλής τεχνική πρόβλεψης, ώστε να εκτιμηθεί εκ” των προτέρων, αν ένα εξάρτημα περιφερειακό ή ενσωματωμένο πάνω στη μητρική πλακέτα, που ήρθε σε επαφή με υγρασία, θα λειτουργεί σωστά στο μέλλον και για πόσο χρόνο.

Για την τρίμηνη εγγύηση επισκευών μητρικής πλακέτας ισχύουν τα εξής:

 1. Αν προκύψει η ίδια βλάβη εντός 3 μηνών, γίνεται προσπάθεια επανάληψης της επισκευής. Σε περίπτωση επιτυχούς επανεπισκευής δεν ανανεώνεται ο χρόνος της εγγύησης αλλά ισχύει αυτός της πρώτης επισκευής. Σε περίπτωση μη επιτυχημένης επανεπισκευής, γίνεται επιστροφή χρηματικού ποσού ίσου με τη χρέωση της αρχικής επισκευής πλην του ποσού των 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στη χρέωση του χημικού καθαρισμού.
 2. Αν προκύψει νέα βλάβη εντός 3 μηνών, που σχετίζεται με την αρχική υγρασία, και επιθυμείτε να επισκευαστεί, δίνεται έκπτωση, συναρτώμενη του αρχικού κόστους επισκευής.

Η όποια εγγύηση δεν καλύπτει σπασμένα ή ραγισμένα εξαρτήματα και βλάβες που προήλθαν από κρούση, νέα επαφή με υγρό, ή φυσική φθορά της συσκευής. Το αναγνωριστικό της εγγύησης μας (δηλ. το αυτοκόλλητο εγγύησης) θα πρέπει να είναι άθικτο και αμετάβλητο πάνω στην συσκευή σας, για να είναι έγκυρη η εγγύηση.