Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J4 Plus

Αλλαγή μπαταρίας J4 Plus

Άμεση υποστήριξη

chat-supportphone-support-iconemail-support-iconfind-us-icon

[ic_do_testimonials all_url=’http://www.samservicenow.gr/testimonials/”]

Έχετε το Galaxy J4 Plus και έχετε πρόβλημα με την μπαταρία της συσκευής; Έχουμε την λύση!
Στα καταστήματα re-store αντικαθιστούμε την μπαταρία του Galaxy J4 Plus σε χρόνο ρεκόρ και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την επισκευή της συσκευής σας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν την συσκευή σας και θα πραγματοποιήσουν τεχνικό έλεγχο λειτουργιών πριν σας την παραδώσουν συνοδευόμενη από γραπτή εγγύηση επισκευής και ανταλλακτικών.

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

spacer
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής επισκευών Samsung

Αλλαγή μπαταρίας J4 Plus 2018

Τιμή: 45€ ( 55,8€ με ΦΠΑ)
Δόσεις: 3 x 20,83€ (Visa ή Mastercard)
Ανταλλακτικό: αυθεντικό (original)
Χρόνος επισκευής: 2-3 ημέρες
Εγγύηση: 180 ημέρες

Αλλαγή μπαταρίας με συνέχιση εγγύησης*

Τιμή: 45€ (55,8€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικό: αυθεντικό (original)
Χρόνος επισκευής: 2-7 ημέρες
Εγγύηση: 30 ημέρες

Αλλαγή οθόνης & μπαταρίας σε 1 ώρα με ραντεβού!

Τιμή: 84€ (104,2 με ΦΠΑ)
Δόσεις: 4 x 29,17€ (Visa ή Mastercard)
Ανταλλακτικά: αυθεντικά (original)
Χρόνος επισκευής: 1 ώρα
Εγγύηση: Οθόνη: 90 ημέρες / Μπαταρία: 180 ημέρες

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Επισήμανση σχετικά με προβλήματα μπαταρίας

Το πρόβλημα της μειωμένης διάρκειας της μπαταρίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει βλάβη στην μπαταρία ή μόνο σε αυτή. Υπάρχει η πιθανότητα, η μειωμένη διάρκεια της μπαταρίας, να οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα σε άλλο μέρος της συσκευής, λόγω του οποίου δημιουργείται υπερβολική κατανάλωση ισχύος.
Ο έλεγχος της συσκευής για υπερκατανάλωση ισχύος και ειδικότερα η εύρεση της ακριβούς βλάβης που τη δημιουργεί, είναι μια διαδικασία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα.
Αρκετές φορές και πάντα κατ” απαίτηση του πελάτη, οι τεχνικοί μας αντικαθιστούν την μπαταρία χωρίς να πραγματοποιούν τον απαιτούμενο έλεγχο υπερκατανάλωσης ισχύος της συσκευής. Σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον παρατηρηθεί ότι συνεχίζεται το πρόβλημα μειωμένης διάρκειας της μπαταρίας μετά την αντικατάστασή της, οφείλουμε – απαραιτήτως – να ελέγξουμε τη συσκευή και να βεβαιώσουμε την βλάβη και την ακριβή αιτία του προβλήματος.
Λόγω των παραπάνω, οφείλουμε να επισημάνουμε στους πελάτες μας ότι δεν θα καλύψουμε εντός εγγύησης βλάβες μπαταρίας που δεν οφείλονται σε αστοχία υλικού αλλά σε βλάβη άλλου εξαρτήματος ή λάθος χρήση του χειριστή της συσκευής.

*Διευκρινήσεις σχετικά με τη συνέχιση εγγύησης.

Η συγκεκριμένη επισκευή πραγματοποιείται αποκλειστικά στο επίσημο service της Samsung, όπου και αποστέλλεται από εμάς αυθημερόν.

Η επέμβαση των εξουσιοδοτημένων τεχνικών καταγράφεται και γνωστοποιείται στη Samsung με αποτέλεσμα η συσκευή να διατηρεί την εγγύηση του κατασκευαστή που πιθανών βρίσκεται ακόμη σε ισχύ.

Η συγκεκριμένη επισκευή εξαιρείται εκπτώσεων, προσφορών και πρόσθετων παροχών (π.χ. μείωση κόστους επισκευής, πληρωμή με δόσεις, δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα της επισκευής κ.α.).

Χρόνος επισκευής j4 Plus.

Για το άνοιγμα και την επέμβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα της συσκευής απαιτείται η αποσύνδεση-αφαίρεση της οθόνης.

Για την αφαίρεση της οθόνης απαιτείται ομοιόμορφη εφαρμογή ακριβούς θερμοκρασίας, για συγκεκριμένο χρόνο και ειδικός εξολκέας με ακρίβεια χιλιοστού.

Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος αφαίρεσης της οθόνης είναι με τη χρήση εξειδικευμένου ρομποτικού μηχανήματος που διαθέτει αποκλειστικά το επίσημο service της Samsung με το οποίο συνεργαζόμαστε. Οποιαδήποτε άλλη πρακτική αφαίρεσης της οθόνης εμπεριέχει υψηλό κίνδυνο καταστροφής της.

Συμπερασματικά, η επέμβαση των τεχνικών μας στο εσωτερικό της συσκευής, απαιτεί τη μεταφορά της συσκευής από και προς το επίσημο service του κατασκευαστή. Η συσκευή αποστέλλεται από εμάς αυθημερόν και ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την παραπάνω διαδικασία συνήθως δεν ξεπερνά τις 2 ημέρες.

Σε περίπτωση που η επισκευή απαιτεί αποκλειστικά ή και επιπροσθέτως, αντικατάσταση της οθόνης, ο χρόνος επισκευής μπορεί να περιοριστεί αισθητά, ακόμη και σε 1 ώρα κατόπιν ραντεβού!

Παρά την παραπάνω βέλτιστη πρακτική που ακολουθούμε, η αφαίρεση της οθόνης χωρίς κίνδυνο καταστροφής της, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί στις περιπτώσεις όπου στην οθόνη υπάρχουν ραγίσματα ή βαθιές γρατσουνιές, και στις περιπτώσεις όπου η συσκευή έχει στρεβλώσεις ή έχει έρθει σε επαφή με υγρό στοιχείο.

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!