Αλλαγή πίσω όψης Samsung Galaxy J7 2017

Πλάτη J7 2017

Άμεση υποστήριξη

chat-supportphone-support-iconemail-support-iconfind-us-icon

[ic_do_testimonials all_url=’http://www.samservicenow.gr/testimonials/”]

Έχετε το Galaxy J7 2017 και έχει σπάσει η πίσω όψη της συσκευής; Έχουμε την λύση!
Στα καταστήματα re-store αντικαθιστούμε την πίσω όψη του Galaxy J7 2017 σε χρόνο ρεκόρ και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την επισκευή της συσκευής σας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν την συσκευή σας και θα πραγματοποιήσουν τεχνικό έλεγχο λειτουργιών πριν σας την παραδώσουν συνοδευόμενη από γραπτή εγγύηση επισκευής και ανταλλακτικών.

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

spacer
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής επισκευών Samsung

Αλλαγή πίσω όψης

Τιμή: 64€ Προσφορά 49€ (60,76€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικό: αυθεντικό
Δόσεις: 3 x 22,68€ (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 2-3 ημέρες
Εγγύηση: εφ” όρου ζωής

Αλλαγή πίσω όψης με συνέχιση εγγύησης*

Τιμή: 64€ (79,40€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικό: αυθεντικό
Χρόνος επισκευής: 2-3 ημέρες
Εγγύηση: εφ” όρου ζωής

Αλλαγή οθόνης & πλάτης σε 1 ώρα με ραντεβού!

Τιμή: 120€ (148,80€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικά: αυθεντικά
Δόσεις: 5 x 33,33€ (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1 ώρα
Εγγύηση: Οθόνη: 90 ημέρες / Πλάτη: εφ” όρου ζωής

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

*Διευκρινήσεις σχετικά με τη συνέχιση εγγύησης.

Η συγκεκριμένη επισκευή πραγματοποιείται αποκλειστικά στο επίσημο service της Samsung, όπου και αποστέλλεται από εμάς αυθημερόν.

Η επέμβαση των εξουσιοδοτημένων τεχνικών καταγράφεται και γνωστοποιείται στη Samsung με αποτέλεσμα η συσκευή να διατηρεί την εγγύηση του κατασκευαστή που πιθανών βρίσκεται ακόμη σε ισχύ.

Η συγκεκριμένη επισκευή εξαιρείται εκπτώσεων, προσφορών και πρόσθετων παροχών (π.χ. μείωση κόστους επισκευής, πληρωμή με δόσεις, δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα της επισκευής κ.α.).

Χρόνος επισκευής j7 2017.

Για το άνοιγμα και την επέμβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα της συσκευής απαιτείται η αποσύνδεση-αφαίρεση της οθόνης.

Για την αφαίρεση της οθόνης απαιτείται ομοιόμορφη εφαρμογή ακριβούς θερμοκρασίας, για συγκεκριμένο χρόνο και ειδικός εξολκέας με ακρίβεια χιλιοστού.

Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος αφαίρεσης της οθόνης είναι με τη χρήση εξειδικευμένου ρομποτικού μηχανήματος που διαθέτει αποκλειστικά το επίσημο service της Samsung με το οποίο συνεργαζόμαστε. Οποιαδήποτε άλλη πρακτική αφαίρεσης της οθόνης εμπεριέχει υψηλό κίνδυνο καταστροφής της.

Συμπερασματικά, η επέμβαση των τεχνικών μας στο εσωτερικό της συσκευής, απαιτεί τη μεταφορά της συσκευής από και προς το επίσημο service του κατασκευαστή. Η συσκευή αποστέλλεται από εμάς αυθημερόν και ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την παραπάνω διαδικασία συνήθως δεν ξεπερνά τις 2 ημέρες.

Σε περίπτωση που η επισκευή απαιτεί αποκλειστικά ή και επιπροσθέτως, αντικατάσταση της οθόνης, ο χρόνος επισκευής μπορεί να περιοριστεί αισθητά, ακόμη και σε 1 ώρα κατόπιν ραντεβού!

Παρά την παραπάνω βέλτιστη πρακτική που ακολουθούμε, η αφαίρεση της οθόνης χωρίς κίνδυνο καταστροφής της, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί στις περιπτώσεις όπου στην οθόνη υπάρχουν ραγίσματα ή βαθιές γρατσουνιές, και στις περιπτώσεις όπου η συσκευή έχει στρεβλώσεις ή έχει έρθει σε επαφή με υγρό στοιχείο.

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!