Αλλαγή πίσω όψης Samsung Galaxy Note 10 Plus

Αλλαγή πλάτης Galaxy Note 10 Plus

Άμεση υποστήριξη

chat-supportphone-support-iconemail-support-iconfind-us-icon

[ic_do_testimonials all_url=’/testimonials/”]

Έχετε το Galaxy Note 10 Plus και έχει σπάσει η πίσω όψη της συσκευής; Έχουμε την λύση!
Στα καταστήματα re-store αντικαθιστούμε την πίσω όψη του Galaxy Note 10 Plus σε χρόνο ρεκόρ και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την επισκευή της συσκευής σας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν την συσκευή σας και θα πραγματοποιήσουν τεχνικό έλεγχο λειτουργιών πριν σας την παραδώσουν συνοδευόμενη από γραπτή εγγύηση επισκευής και ανταλλακτικών.

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

spacer
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής επισκευών Samsung

Αλλαγή πίσω όψης σε 1 ώρα με ραντεβού

Τιμή: 55€ (68,20€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικό: γνήσιο
Δόσεις: 3 x 25,46€ (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1 ώρα
Εγγύηση: εφ” όρου ζωής

Αλλαγή πίσω όψης χωρίς ραντεβού

Τιμή: 55€ (68,20€ με ΦΠΑ)
Ανταλλακτικό: γνήσιο
Δόσεις: 3 x 25,46€ (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1 -2 ημέρες
Εγγύηση: εφ” όρου ζωής

Αλλαγή πίσω όψης με αδιαβροχοποίηση*

Τιμή: Αναμένεται
Ανταλλακτικό: γνήσιο
Χρόνος επισκευής: 3-4 ημέρες
Εγγύηση: εφ” όρου ζωής

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

*Διευκρινήσεις για επισκευή με αδιαβροχοποίηση

Μετά την επισκευή, η συσκευή διατηρεί τη στεγανότητά της και την διετή εργοστασιακή εγγύηση εφόσον η τελευταία βρίσκεται σε ισχύ. Η επισκευή πραγματοποιείται αποκλειστικά στο επίσημο service της Samsung, όπου και αποστέλλεται από εμάς αυθημερόν. Ο αναγραφόμενος χρόνος επισκευής αποτελεί εκτίμηση, εξαρτάται αποκλειστικά από το επίσημο service της Samsung, και δεν δεσμεύει την επιχείρησή μας.

Ο επιτυχής έλεγχος αδιαβροχοποίησης και η συνέχιση της εγγύησης του κατασκευαστή προϋποθέτουν ότι δεν υφίσταται άλλη πρόσθετη βλάβη στην συσκευή.

Η αδιαβροχοποίηση προσφέρει ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση. Η αδιαβροχοποίηση μπορεί να επηρεαστεί από παρατεταμένη άμεση έκθεση στον ήλιο με υψηλή θερμοκρασία.

Η συγκεκριμένη επισκευή εξαιρείται εκπτώσεων, προσφορών και πρόσθετων παροχών (π.χ. μείωση κόστους επισκευής, πληρωμή με δόσεις, δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα της επισκευής κ.α.).