Επισκευή μητρικής πλακέτας Galaxy Note 20 Ultra

Επισκευή Galaxy Note 20 Ultra Θεσσαλονίκη

Επισκευή μητρικής Galaxy Note 20 Ultra

Με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για να είστε βέβαιοι ότι απολαμβάνετε τις καλύτερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή!

Η επισκευής της μητρικής πλακέτας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης εξαρτάται από το μέγεθος της ζημίας. Τυπικά εκτιμούμε το χρόνο επισκευής μεταξύ 2 και 7 εργάσιμων ημερών.
Στατιστικά δεν ξεπερνούμε τις 2 έως 3 ημέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard.

Οι επισκευές μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 3 μηνών. Παρέχουμε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εγγύησης στην αγορά!

Άμεση Υποστήριξη

live_chat

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Η μητρική πλακέτα του Galaxy Note 20 Ultra, αλλά και κάθε συσκευής, αποτελεί το σημαντικότερο μέρος της! Περιλαμβάνει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της συσκευής.

Η μητρική πλακέτα είναι μοναδική για κάθε συσκευή και πολλές φορές η αντικατάστασή της είναι οικονομικά ασύμφωρη και συνεπάγεται την αγορά νέας συσκευής. Αυτό σημαίνει πως η επισκευή της μητρικής πλακέτας σας γλυτώνει από το κόστος αγοράς μιας νέας συσκευής ή από το υψηλότατο κόστος αντικατάστασής της.

Επισκευή μητρικής πλακέτας samsung

Στο re|store ειδικευόμαστε στις επισκευές μητρικής πλακέτας. Διαθέτουμε εργαστήρια με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και τους πιο καταρτισμένους ηλεκτρονικούς πανευρωπαϊκά. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπερίας, επισκευάζουμε ηλεκτρονικές βλάβες μητρικής πλακέτας, με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 90%.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή σας για επισκευή μητρικής πλακέτας. Μην εμπιστεύεστε γρήγορες λύσεις και ανορθόδοξους τρόπους επισκευής που σας προτείνουν, καθώς τις περισσότερες φορές θα καταλήξετε με μια αναξιόπιστη επισκευή. Συχνά καλούμαστε να επισκευάσουμε πλακέτες στις οποίες έχει γίνει ήδη προσπάθεια επισκευής με λάθος τρόπο και η βλάβη που έχει προκληθεί είναι ανεπανόρθωτη.

Εάν πήγατε σε κάποιο άλλο κέντρο επισκευών και σας είπαν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή της μητρικής πλακέτας ή ότι δεν επισκευάζετε, μη βιαστείτε να αποχαιρετήσετε τη συσκευή σας. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, μπορούμε να την επισκευάσουμε.

Παραλαμβάνουμε αυθημερόν τη συσκευή σας σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν συσκευή αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει η συσκευή σας στο service.

Επισκευή μητρικής πλακέτας Note 20 Ultra

Τιμή: 149€ (184,80 € με ΦΠΑ)
Δόσεις: 6 x 34,50 € (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1-7 εργάσιμες
Εγγύηση: 90 ημέρες

Σημαντικές πληροφορίες

Η επισκευή ηλεκτρονικής βλάβης στη μητρική πλακέτα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαδικασία. Διαβάστε περισσότερα…

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!