Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την ΕλλάδαΗ επισκευή είναι πλέον απλή και οικονομική σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!
Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα πραγματοποιήσουμε έναν τεχνικό έλεγχο για να διαπιστώσουμε το πρόβλημά της και να διαγνώσουμε την αιτία του. Αν τελικά δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής ή η συσκευή σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, υπάρχει μια μικρή χρέωση στα €10 για τον τεχνικό έλεγχο . Αν προχωρήσουμε σε επισκευή, δεν σας χρεώνουμε τον τεχνικό έλεγχo.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε την συσκευή πίσω στα χέρια σας μέσα σε 48 ώρες.

Για αυθημερόν παραλαβή εντός Θεσσαλονίκης καλέστε μας στο 2312.201820!

*Σημείωση: Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Στην περίπτωση που η συσκευή σας δεν επισκευάζεται ή επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την επισκευή, χρεώνεστε μόνο τoν τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας (10€). Στην αποστολή δεμάτων βάρους μεγαλύτερου των 4 κιλών, χρεώνεστε την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης για κάθε ένα από τα παραπάνω κιλά (3€/κιλό).

Κλέιστε ραντεβού για επισκευή σε 1 ώρα!

Δείτε την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων μας και ελάτε με ραντεβού για άμεση επισκευή!

4 Απλά Βήματα για πανελλαδικές επισκευές σε 48 ώρες

1. Συμπληρώστε την φόρμα επισκευής
Κατεβάστε εδώ την φόρμα επισκευής. Αν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε την φόρμα επισκευής, απλώς στείλτε μας σε ένα απλό χαρτί το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας μαζί με μια περιγραφή του προβλήματος της συσκευής σας. Με την αποστολή της συσκευής σας, αυτόματα συμφωνείτε και με τους όρους που αναγράφονται στην φόρμα.

2. Στείλτε τη συσκευή σας
Στείλτε την συσκευή σας με υπηρεσία courier (ΕΛΤΑ ή ACS), ενημερώνοντάς τους πως η αποστολή γίνεται με έξοδα παραλήπτη. Όλες οι αποστολές μας είναι δωρεάν για δέματα έως 3 κιλά ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση. Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα courier κάνοντας κλικ στους συνδέσμους (ΕΛΤΑ)(ACS)

Σημείωση: Αφαιρέστε από τις συσκευές τυχόν κάρτες SIM, κάρτες μνήμης, οπτικά μέσα, θήκες και άλλα αξεσουάρ. Σε περίπτωση που η μπαταρία της συσκευής είναι αποσπώμενη, αφαίρεστε την και στείλτε την ξεχωριστά μέσα στο δέμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Κατάστημα Re-store
Γεωργίου Παπανδρέου 9, 54645 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2312.201820

3. Ενημέρωση και επισκευή
Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή, θα διαγνώσουμε τη βλάβη της και θα σας ενημερώσουμε για το κόστός επισκευής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, επισκευάζουμε την συσκευή και την στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. Για επισκευές μητρικής πλακέτας, επισκευές βλάβης από νερό καθώς και σε σύνθετες επισκευές μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί η συσκευή σας.

4. Πληρωμή
Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την επισκευή ή να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σας αποστέλλουμε την συσκευή σας.
Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει πρόσθετο κόστος 3€.

Αυτό είναι όλο! Η διαδικασία είναι απλή και οικονομική και η συσκευή σας θα επισκευαστεί άμεσα!

Θέλετε να μιλήστε με έναν τεχνικό μας;

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!