Επισκευή Samsung χαμηλότερη τιμή

Βρήκατε χαμηλότερη τιμή;

Απλά ενημερώστε μας που βρήκατε την χαμηλότερη τιμή, πριν μας δώσετε τη συσκευή σας. Εφόσον πληροί τα κριτήρια μας, θα σας προσφέρουμε την ίδια ή ακόμη χαμηλότερη!

Όροι και προϋποθέσεις εγγύησης κατώτατης τιμής:

  1. Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής ισχύει για συσκευές Samsung mobile (smartphones, tablets) και Apple mobile (iphones, ipads). Τις τιμές των επισκευών μας μπορείτε να τις βρείτε στα websites μας: samservicenow.gr και re-store.gr.
  2. Η όποια ανταγωνιστική τιμή θα πρέπει να είναι απαραίτητα πρόσφατη και δημοσιευμένη ηλεκτρονικά. Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής επισκευής δεν ισχύει για ανταγωνιστικές τιμές που αποτελούν προωθητικές ενέργειες ή προκύπτουν από εκπτωτικά κουπόνια ή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση που είναι περιορισμένου χρόνου ή απευθύνεται σε ειδική ομάδα κοινού που πληροί συγκεκριμένα κριτήρια.
  3. Το εν λόγω επισκευαστικό κέντρο θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση έως 50 χιλιομέτρων από το κατάστημα re-store που επισκέπτεστε και να διαθέτει τουλάχιστον 2 συνολικά φυσικές τοποθεσίες στην Ελλάδα.
  4. Τo εν λόγω κέντρο επισκευών θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει την επισκευή άμεσα, την ίδια ημέρα, ή σε ένα παρόμοιο χρονικό πλαίσιο με τo re-store. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά γνήσια ή ΟΕΜ ίδιας ποιότητας με αυτά του re-store και να εγγυάται για αυτά γραπτώς για ίδιο ή αντίστοιχο χρονικό διάστημα με την εγγύηση που σας παρέχουμε στα καταστήματα μας.
  5. Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε την ανταγωνιστική τιμή αλλά και την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται.
  6. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή της εγγύησης χαμηλότερης τιμής ανά πάσα στιγμή πριν την ανάθεση εργασίας. Μόλις η ανάθεση εργασίας εκτυπωθεί και υπογραφεί, η συμφωνηθείσα τιμή δεν μπορεί να μεταβληθεί.
  7. Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές, δωροεπιταγές ή κουπόνια.

Προσφορές επισκευών

Στους τιμοκαταλόγους επισκευών της παρούσας ιστοσελίδας θα βρείτε κάποιες επισκευές με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την ένδειξη «Προσφορά».
Η πλειοψηφία των επισκευών με τιμή προσφοράς, πραγματοποιούνται με προμήθεια ανταλλακτικών από την κεντρική αποθήκη του κατασκευαστή στην Ευρώπη με χαμηλότερο κόστος αλλά και μια σχετική καθυστέρηση στην παραλαβής τους. Ο μέσος χρόνος επισκευής εκτιμάται στις 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για τα παραπάνω ανταλλακτικά, παρέχεται εγγύηση 30 ημερών.
Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες επισκευών δεν μπορούν να συνδυαστούν με τις προνομιακές παροχές της άμεσης επισκευής και των δωρεάν μεταφορικών. Σε περίπτωση χρήσης courier για τη μεταφορά της συσκευής σας από και προς τα εργαστήριά μας, το κόστος ανέρχεται στα 3,5 ευρώ ανά διαδρομή για δέματα έως 4 κιλά.

1 Hour Service

Στο re-store γνωρίζουμε και σεβόμαστε την επιθυμία σας για άμεση επισκευή! Μπορούμε και σας προσφέρουμε ταχύτατες επισκευές ακόμη και σε 1 ώρα (κατόπιν ραντεβού) όσο εσείς απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα στον χώρο αναμονής*. Οι επισκευές με την ένδειξη «1 Hour Service» πραγματοποιούνται με γνήσια ανταλλακτικά άμεσης διαθεσιμότητας από τρίτους προμηθευτές με ελάχιστα υψηλότερο κόστος. Οι επισκευές αυτές συνδυάζονται με όλες τις προνομιακές παροχές μας (δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν συσκευή αντικατάστασης, εγγύηση 90 ημερών) και η τιμή τους είναι η αρχική (προ έκπτωσης) που εμφανίζεται στους τιμοκαταλόγους μας.

Έχετε ερωτήσεις; Καλέστε μας στο 2312.201820

* Ο εκτιμώμενος χρόνος επισκευής σε κάθε περίπτωση δεν είναι δεσμευτικός. Ο συνολικός χρόνος παραμονής της συσκευής σας στο service μπορεί να διαφέρει σημαντικά καθώς εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, τον φόρτο εργασίας, και πιθανές πρόσθετες βλάβες της συσκευής.