Our Blog

Το Galaxy J5 στην Ευρώπη!

Πολλές συσκευές κυκλοφορούν στην Ασία (ειδικά στην κινεζική αγορά) και μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν τις βλέπουμε ποτέ να φτάνουν στην Ευρώπη. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το Galaxy J5 που παρουσιάστηκε πρόσφατα για την αγορά της Κίνας (και το οποίο ξεχωρίζει για το μπροστινό LED flash του) φαίνεται ότι έρχεται σιγά σιγά και από τα δικά μας μέρη, καθώς ήδη άρχισε να εμφανίζεται στα καταστήματα της Γερμανίας (κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν αποκλείεται να το δούμε να κυκλοφορεί και στη χώρα μας).

J5-2

Το Galaxy J5 είναι ένα ισχυρό mid-ranger που σύμφωνα με τη Samsung διέπεται από τη φιλοσοφία του value for money, καθώς στόχος της κορεατικής εταιρείας είναι με τα J5 και J7 να βρει τη χρυσή τομή που συνδυάζει επιδόσεις με οικονομία. Όσον αφορά τα tech specs του, το Galaxy J5 διαθέτει Super AMOLED display 5 ιντσών (720×1280 pixels ανάλυση) και πυκνότητα pixels στα 294ppi. Στα ενδότερα υπάρχει ένα 64-bit Snapdragon 410 SoC, το οποίο διαθέτει τετραπύρηνη CPU με συχνότητα ρολογιού στα 1.2GHz μαζί με Adreno 360 GPU. Επιπλέον, το παραπάνω SoC συνοδεύεται από 1.5GB μνήμης RAM και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του χαρακτηρίζεται λίγος για τους πιο απαιτητικούς users, καθώς το Galaxy J5 προσφέρει 8GB, από τα οποία μόλις 4.3 είναι διαθέσιμα στον user, αφού τα υπόλοιπα καταλαμβάνονται από το Lollipop 5.0 OS (η διαθέσιμη microSD διορθώνει την κατάσταση). Επιπλέον, το Galaxy J5 διαθέτει κύριο σένσορα στα 13 MP, ενώ ένα χαρακτηριστικό που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των selfies είναι ότι η μπροστινή κάμερα των 5 MP θα φέρει ένα LED flash, δίνοντας έτσι λύση στο αιώνιο πρόβλημα των «σκοτεινών selfies».

J5-1

Αν και δεν γνωρίζουμε πόσο θα είναι η τιμή του σε περίπτωση που έρθει στη χώρα μας, εάν η τιμή του κρατηθεί κοντά στα 200 με 250 ευρώ, τότε η Samsung σίγουρα θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού.

Call Now ButtonClick2Call