Επισκευή υγρασίας Galaxy M30s

Επισκευή υγρασίας M30s

Επισκευή υγρασίας Galaxy M30s

Με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για να είστε βέβαιοι ότι απολαμβάνετε τις καλύτερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή!

Η επισκευής της μητρικής πλακέτας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης εξαρτάται από το μέγεθος της ζημίας. Τυπικά εκτιμούμε το χρόνο επισκευής μεταξύ 2 και 7 εργάσιμων ημερών.
Στατιστικά δεν ξεπερνούμε τις 2 έως 3 ημέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard.

Οι επισκευές μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 3 μηνών. Παρέχουμε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εγγύησης στην αγορά!

Άμεση Υποστήριξη

live_chat

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Έχετε το Galaxy M30s και έχει έρθει σε επαφή με υγρό στοιχείο; H υγρασία αποτελεί την πιο ύπουλη πηγή κινδύνου για τη συσκευή σας. Η επαφή μιας ηλεκτρονικής συσκευής με υγρό στοιχείο δημιουργεί οξειδώσεις, οι οποίες σε συνδιασμό με την τροφοδοσία ρεύματος και τη θερμοκρασία, αυξάνουν το μέγεθός τους και μπορούν να δημιουργήσουν βραχυκυκλώματα και καταστροφή των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Ακόμη κι αν φαίνεται να μην έχει πάθει τίποτα, σας συστήνουμε να το φέρετε σε ένα από τα καταστήματά μας για να μην σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Επισκευή υγρασίας

Τι κάνουμε στην επισκευή υγρασίας

Διαδικασία επισκευής υγρασίας

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας, με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και χημικών, επισκευάζουν ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλαβών από υγρασία. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

  1. Αποσυναρμολόγηση της συσκευής και αποσύνδεση της μητρικής πλακέτας από τα περιφερειακά εξαρτήματα (οθόνη, πλήκτρα, κάμερες, μπαταρία κ.α.). Παράλληλα γίνεται και εκτίμηση της λειτουργικότητας των περιφερειακών εξαρτημάτων με οπτικό έλεγχο.
  2. Αποκόλληση των θωρακίσεων (EMI Shields) από τη μητρική πλακέτα με σκοπό τον βαθύτερο και καλύτερο καθαρισμό.
  3. Καθαρισμός της πλακέτας σε μπανιέρα υπερήχων (Ultrasonic Cleaner), με συνδιασμό ειδικών χημικών, δονήσεων και θερμοκρασίας. Πρόσθετος τοπικός καθαρισμός υπολειμμάτων με ειδικές αντιστατικές βούρτσες.
  4. Πρόσθετος καθαρισμός της μητρικής πλακέτας με ειδικά χημικά καθαρισμού και ειδικές αντιστατικές βούρτσες.
  5. Έλεγχος της πλακέτας με μικροσκόπιο και ειδική θερμική κάμερα για την εύρεση πιθανών διαβρώσεων και βραχυκυκλωμάτων στα διάφορα ηλεκτρονικά κυκλώματα και ολοκληρωμένα.
  6. Εφαρμογή μικροεπισκευών όπου απαιτούνται, συναρμολόγηση της συσκευής και έλεγχος λειτουργιών.

Επισκευή υγρασίας M30s

Τιμή: 40 € (49,60 € με ΦΠΑ)
Δόσεις: 3 x 18,06 € (Visa ή Mastercard)
Χρόνος επισκευής: 1-7 εργάσιμες
Εγγύηση: 90 ημέρες

Χρόνος και κόστος επισκευής

Γνωρίζουμε την αναγκαιότητα χρήσης της συσκευής σας και την επιθυμία σας για την ταχύτερη δυνατή επισκευή. Τα βήματα επισκευής που περιγράφονται στην παραπάνω παράγραφο, αποτελούν μια ιδιαίτερα πολύπλοκη και πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία.

Ο καθαρισμός της μητρικής πλακέτας και της συσκευής ολοκληρώνονται συνήθως σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Κάποιες φορές η έκταση της βλάβης είναι μικρή και μπορεί να ολοκληρωθεί αυθημερόν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες ημέρες. Τυπικά, για την αποφυγή παρεξηγήσεων ζητούμε από τους πελάτες μας έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Επισκευή μητρικής πλακέτας samsung

Το κόστος για την διαδικασία καθαρισμόυ υγρασίας από τη συσκευή αναγράφεται αναλυτικά στους τιμοκαταλόγους της ιστοσελίδας μας, αναλόγως και του μοντέλου της συσκευής.

Ο πελάτης θα πρέπει να προσυμφωνήσει με τον εκτιμώμενο χρόνο και κόστος πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία επισκευής. Σε περίπτωση που η προσπάθεια επισκευής είναι ανεπιτυχής ο πελάτης χρεώνεται μόνο με το ελάχιστο κόστος καθαρισμού υγρασίας, ίσο με 20 ευρώ πλέον ΦΠΑ (24,80€ με ΦΠΑ). Το παραπάνω κόστος αφορά στο χρόνο και στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην προσπάθεια επισκευής.

Σε αρκετές περιπτώσεις βλαβών υγρασίας, η συσκευή είναι μη λειτουργική και συνεπώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε εκ” των προτέρων τη λειτουργικότητα όλων εξαρτημάτων της συσκευής. Ο καθαρισμός υγρασίας ξεκινά με εστίαση στη μητρική πλακέτα.  Ο έλεγχος των περιφερειακών εξαρτημάτων της συσκευής (οθόνη, κάμερες, ακουστικό, μικρόφωνα,  πλήκτρα κ.α.), έπεται του καθαρισμόυ και επισκευής μητρικής πλακέτας.

Ανάκτηση δεδομένων από βλάβη υγρασίας

Οι παράγοντες που ωθούν τους πελάτες μας στην επισκευή μιας συσκευής με βλάβη υγρασίας είναι δύο. Ο ένας είναι ότι συμφέρει οικονομικά σε σχέση με την αντικατάστασή της και τον αναλύσαμε παραπάνω. Ο δεύτερος αλλά και σημαντικότερος είναι η ανάκτηση των δεδομένων που βρίσκονται αποθηκευμένα στη μνήμη της μητρικής πλακέτας της συσκευής. Για την ανάκτηση δεδομένων απο τη δική σας βρεγμένη συσκευή, επικοινωνήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας!

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Είναι σίγουρη η επισκευή;

Στο re|store έχουμε τη δυνατότητα να απαντήσουμε θετικά σε αυτή την ερώτηση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η αποκατάσταση των βλαβών υγρασίας απαιτεί πολύ υψηλό κόστος. Ας το εξηγήσουμε. Οι σύγχρονες μητρικές πλακέτες είναι πολλαπλών επιπέδων (multilayer). Σε περίπτωση που η βλάβη από υγρασία και οξείδωση, παρουσιάζετε μεταξύ αυτών των επιπέδων (στρώσεων), είναι αδύνατο να επέμβουμε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια νέα μητρική πλακέτα και να μεταφέρουμε σε αυτή τα βασικά ολοκληρωμένα κυκλώματα της ελαττωματικής. Αυτή είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιούμε όταν ο σκοπός είναι η επισκευή ανεξαρτήτως κόστους. Και ένας τέτοιος σκοπός είναι είναι η ανάκτηση δεδομένων.

Ανάκτηση δεδομένων από βλάβη υγρασίας

Όταν η επισκευή πρέπει να είναι οικονομικά συμφέρουσα, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις όπου κρίνουμε τις συσκευές «μη επισκευάσιμες». Σε αυτές τις περιπτώσεις, εφαρμόζεται η ελάχιστη χρέωση καθαρισμού υγρασίας, ίση με 20 ευρώ πλέον ΦΠΑ (24,80€ με ΦΠΑ) που αφορά το χρόνο αλλά και τα υλικά που αναλώθηκαν κατά την απόπειρα επισκευής.

Προσοχή! Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή σας για επισκευή υγρασίας. Μην εμπιστεύεστε γρήγορες λύσεις και ανορθόδοξους τρόπους επισκευής που σας προτείνουν, καθώς τις περισσότερες φορές θα καταλήξετε με μια αναξιόπιστη επισκευή. Συχνά καλούμαστε να επισκευάσουμε συσκευές στις οποίες έχει γίνει ήδη προσπάθεια επισκευής με λάθος τρόπο και η βλάβη που έχει προκληθεί είναι ανεπανόρθωτη.

Εγγύηση επισκευής;

Εγγύηση καλής λειτουργίας δίνεται μόνο για τα ανταλλακτικά, που χρειάστηκε να αντικατασταθούν ή για τις επισκευές που απαιτήθηκε να γίνουν μετά τον καθαρισμό υγρασίας της συσκευής, όπως αυτός περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω. Η διάρκεια της εγγύησης αναγράφεται αναλυτικά στους τιμοκαταλόγους της ιστοσελίδας μας για όλα τα ανταλλακτικά και τις επισκευές.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μηδενίσουμε την πιθανότητα μελλοντικής βλάβης με αιτία την αρχική υγρασία, με ενέργειες που δεν συνηθίζεται να προβλέπονται και πόσο μάλλον να πραγματοποιούνται από τους περισσότερους των ανταγωνιστών μας. Τέτοιες ενέργειες είναι η αποκόλληση των θωρακίσεων της πλακέτας, η χρήση ακριβών εξειδικευμένων χημικών και ο έλεγχος δυσλειτουργιών με μικροσκόπιο και θερμική κάμερα. Οφείλουμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει πλήρως ασφαλής τεχνική πρόβλεψης ώστε να εκτιμηθεί εκ” των προτέρων, εάν κάποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα που ήρθε σε επαφή με υγρό στοιχείο, θα συνεχίσει να λειτουργεί σωστά στο μέλλον.

Παρόλα αυτά, εάν προκύψει νέα βλάβη στη συσκευή σας με αιτία την αρχική υγρασία, θα επαναλάβουμε την διαδικασία χημικού καθαρισμού δωρεάν και θα σας προσφέρουμε μια ιδιαίτερα μεγάλη έκπτωση για όποια επιπλέον επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικού απαιτηθεί.

Κάθε εγγύηση που παρέχουμε, δεν καλύπτει σπασμένα ή ραγισμένα εξαρτήματα και βλάβες που προήλθαν από κρούση, επαφή με υγρό στοιχείο, ή φυσική φθορά της συσκευής. Το αναγνωριστικό της εγγύησης μας (δηλ. το αυτοκόλλητο εγγύησης) θα πρέπει να είναι άθικτο και αμετάβλητο πάνω στην συσκευή σας, για να είναι έγκυρη η εγγύηση.

Πρώτες ενέργειες μετά το ατύχημα

Εάν δεν μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας άμεσα μετά το ατύχημα, ακολουθήστε άμεσα τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και κρατήστε την κλειστή. Αν η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, αφαιρέστε την.
  • Κρατήστε τη συσκευή σας σε αντίθετη φορά από την κατεύθυνση των υγρών για να αποτραπεί η εισχώρηση σε βαθύτερα σημεία.
  • Τυλίξτε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Αποφύγετε τη χρήση πηγών θερμότητας όπως στεγνωτήρες μαλλιών ή καλοριφέρ για να αποφύγετε την εξάπλωση της υγρασίας μέσω των υδρατμών και την υπερθέρμανση της συσκευής που μπορεί να της προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία.

Εφόσον έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα άμεσης αντίδρασης, η επιτυχία της επισκευής εξαρτάται κυρίως από την ταχύτητα αντιμετώπισης της βλάβης. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας. Οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν άμεση προτεραιότητα, θα ανοίξουν τη συσκευή σας και θα αφαιρέσουν τα υγρά και τα υπολείμματα κάνοντας χρήση εξειδικευμένου επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Στο re|store παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε βλάβες από υγρασία. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των τεχνικών μας στην αντιμετώπιση βλαβών μητρικής πλακέτας είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

Μιλήστε άμεσα με έναν τεχνικό μας

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!